Om je huid mooi te houden heeft deze iedere dag aandacht nodig. Door verschillende invloeden van buitenaf zoals de zon of vervuiling wordt jouw huid minder mooi. Naast dagelijkse verzorging bevelen wij jou ook aan om jouw huid regelmatig extra te verzorgen. Beauty Instituut GHAAV biedt hiervoor verschillende behandelingen.

Behandeling GHAAV-Huidverzorging

Voor de verzorging van jouw huid werken wij met Maria Galland.  Kwalitatieve hoge waardige producten. De missie van Maria Galland is om de unieke schoonheid van iedere vrouw op elke leeftijd te onthullen. De zeer persoonlijke behandelingen zijn een ware beleving in de salon. Je ervaart volledige aandacht en ontspanning.

Resultaat: een zichtbaar stralende en gezonde huid.

 Ze zijn parabeen vrij en niet getest op dieren.

GHAAV-Huidverzorging € 80

Er zijn verschillende soorten behandelingen. Na een intake gesprek bepalen we gezamenlijk welke behandeling op dat moment het beste is.

Alle behandelingen bestaan in ieder geval uit: Huidanalyse, Reiniging van de huid, Peeling, Epileren, Verwijderen van oneffenheden, Massage van gezicht/ schouder/decolleté, Serum, Masker, Hoofdhuidmassage, Serum, Dag/nachtcrème. Duur 60 tot 75 min