De schoonheidssalon in Almere

Welkom op de website van GHAAV,  dé schoonheidssalon van Almere Buiten. Graag stel ik me aan je voor:

Mijn naam is  Ellen van der Laan, ik heb 32 jaar als verpleegkundige gewerkt. Door het rennen en vliegen wat je doet in de zorg ben ik eens goed gaan nadenken. Ik miste vooral dat je geen tijd hebt om aandacht te geven aan mensen en kwam er zo ook achter dat ik mezelf voorbij liep en vergat goed voor mijzelf te zorgen. Hierdoor is GHAAV ontstaan.

In deze tijd heeft bijna iedereen een hectisch leven, rent en vliegt. Om iemand een rust moment te geven is GHAAV ontstaan. In dit Instituut in Almere kom je volledig tot rust, maar wordt tegelijkertijd ook aan je huid gewerkt. Hierdoor ontstaat de mooiste versie van jezelf. GHAAV staat voor Genieten, Huidverbetering, Anti-Aging, Aandacht en Voetreflextherapie.

Door goed voor jezelf te zorgen zowel innerlijk, uiterlijk en de mind set, creëer je de mooiste versie van jezelf.

Mijn instituut is aangesloten bij de Branche Organisatie ANBOS. Dit garandeert je kwaliteit, professionaliteit en hygiëne. Ik werk met huidverzorgingsproducten die parabeen vrij zijn en niet zijn getest op dieren. Je kan je behandeling aanvullen met voedingssupplementen van LavieSage, deze zijn 100% natuurlijk. Een stralende huid komt van twee kanten, zowel van binnen als van buiten.

Als eerste bespreekt je met mij je wensen, je krijgt een professionele huidanalyse en in overleg met je stel ik een behandelplan op. Welk schoonheidsdoel wilt je behalen en welke gespecialiseerde behandeling is het meest geschikt voor je? Speciale salonbehandelingen, aangevuld met  verzorgingsproducten voor thuisgebruik en voedingstips laten je huid er jonger uitzien.